Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι αθλητικές μας εκδηλώσεις! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που διακρίθηκαν για το αθλητικό τους ήθος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο γυμναστές του σχολείου μας την κ. Άννα Μπαμπαλέντου και τον κ. Γιάννη για την άψογη διοργάνωσή τους!

 

18/5/2023 

 Μαθαίνουμε για το μπάσκετ από τον κ. Γιώργο Δοξάκη

Έχουμε την τύχη να έχουμε ως γυμναστή του σχολείου μας, αποσπασμένου στη Ομοσπονδία Καλοθοσφαίρισης ως προπονητή της εθμικής ομάδας,  ένα από τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ τον κ. Γιώργο Δοξάκη. Τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκρισή του στην πρόσκλησή μας να έρθει να μιλήσει στα παιδιά για το άθλημα του μπάσκετ αλλά και για τα οφέλη του αθλητισμού γενικά.

 

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο «Πλανήτης Γη», στην Θέρμη Θεσσαλονίκης.

 Οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής κυρίες Π. Δικαιοφύλακος και Ε. Λαζαρίδου οργάνωσαν και συντόνισαν τις δράσεις, τα παιχνίδια και τα αθλήματα, δείχνοντας στους μαθητές την αξία της συμμετοχής, του αγώνα και της άθλησης γενικότερα.
 

 

 Αθλητικές δραστηριότητες  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αθλητικές δραστηριότητες που οργανώθηκαν από τις γυμνάστριές μας την κ. Ρόη και την κ. Άννα την Τρίτη 7/6  για τις τάξεις Δ-Ε-ΣΤ και την Πέμπτη 9/6 για τις τάξεις Α-Β-Γ.

Η αυλή μας γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές και δάσκαλοι και μαθητές έπαιξαν με την ψυχή τους!

Δείτε πώς περάσαμε στο αναμνηστικό μας καλοκαιρινό βιβλίο ΕΔΩ σ. 31-38

 

12/5/2022

 Εκδρομή σε αθλητικό πολυχώρο  Δείτε σχετικά ΕΔΩ

 

Αθλητικοί αγώνες χειροσφαίρισης

Με επιτυχία συμμετείχε το Σχολείο μας στους Σχολικούς αθλητικούς αγώνες χειροσφαίρισης που διοργανώθηκαν στους χώρους της ΧΑΝΘ.

Η ομάδα των κοριτιών μας νίκησε σε δύο αγώνες και έφτασε στον τελικό, η δε ομάδα των αγοριών έφερε μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στον γυμναστή -προπονητή τους Αθανάσιο Βλαχόπουλο